De nye stjernene fra nettet – Berømt med Instagram og Co.

De er online for sine fans 24 timer i døgnet og viser sine egne liv i sanntid, som en virkelighetsseparasjon – de nye stjernene på nettet, kalt “influencers”. Du kan nå millioner av fans gjennom online-tjenester som Instagram og Snapchat.

I sin verden er de virkelige superstjerner og rollemodeller for mange unge i en generasjon. Riccardo Simonetti, 24, er en av disse stjernene. Om Riccardo går til postkontoret eller en eksklusiv kjendisfest: Hans 100 000 fans er der hver dag. “Hvis jeg ikke legger inn i tre timer, vil folk spørre meg om jeg er død, som jeg ikke har råd til.” Hamburg-baserte Louisa Dellert når 330.000 mennesker gjennom kontoen sin og, som Riccardo, tjener pengene sine med det – store bedrifter betaler begge for å bygge sine produkter i sine videoklipp og bilder.Rapporten har ledsaget de to unge stjernene fra nettet i flere måneder. Er hennes liv så glamorøst som det virker? Hvordan fungerer Instagram, Snapchat og Co? Og hva er så spennende å sette livet ditt på internett?

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70