FitLine vil være leverandøren av landslaget

Vellykket samarbeid med det tyske friidrettsforbundetFitLine blir leverandør til landslaget – Vereinskonzept tilbyr utgangspunkt for massesport.

Samarbeidet mellom PM-International AG og det tyske friidrettsforbundet DLV, som startet i 2017, vil fortsette på et vellykket kurs i 2018. Tallrike utøvere fra DLV-landslaget, inkludert multikjemperen Carolin Schäfer (LG Eintracht Frankfurt), 400 meter løper Ann-Kathrin Kopf (TSV Otterndorf), samt Dreispringer Max Hess og Kristin Gierisch (begge LAC naturgass Chemnitz) hadde førsteklasses kosttilskudd fra FitLine, som er på Köln-listen, testet og godkjent.

FitLine Sponsor Lanslaget

Framover vil FitLine samarbeide med DLV som en offisiell leverandør av kosttilskudd. Totalt 50 nasjonale toppidrettsutøvere vil også være utstyrt med FitLineproduktene. “For oss er forutsetningen for et slikt partnerskap med foreningen i prinsippet et høyt produktsikkerhetsnivå når det gjelder dopingrelevante ingredienser og oppføringen på Köln-listen,” sa DLV Senior Director Sport, Idriss Gonschinska.

Kölneliste: Dopingforebygging i (topp) idrett

Alle FitLinetilskudd finnes på Cologne List®. Kölnelisten publiserer produkter som er testet av et verdensledende laboratorium i NEM-analyse (kosttilskudd) for dopingstoffer (www.koelnerliste.com). Rundt 1000 toppidrettsutøvere i over 50 forskjellige idrettsdisipliner fra mer enn 20 nasjoner stoler for tiden på FitLine-produktene og er overbevist om resultatene.

Merverdi også i massesport FitLine tilbyr også en merverdi for den tyske friidrettsforbundets grasrissport: Medlemmer av DLV, klubbene og regionale foreningene får et spesielt tilbud om ernæring med forelesninger og spesielle produktpakker. Interesserte klubber og foreninger kan kontakte PM-International AG (Sportmarketing Department: spm@pm-international.de eller 06232 / 296-462).

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70